Tuesday, February 2, 2016

Candidats

l'amic i company Pere Fusset publicà una molt bona entrada dirigida a aquells qui encara creuen amb el vot útil tot i defensar projectes sobiranistes, sols perquè aixina no beneficiaran a l'altre partit. amb esta actitud està clar que els nostres drets i aspiracions que tenim com a poble van en detriment del que des d'altres forces estan transmetent. Us recomane la seua lectura.
l'altre dia parlant amb un bon amic , vaig decidir fer-li esta reflexió:
la vicepresidenta deixant de banda tot alló referent a la seua persona, durant estos quatre anys no s'ha trapitjat les comarques i per tant, desconeix la realitat del dia a dia de la gent a la que ara està demanant el vot. Aixì mateix podem extrapolar este cas a Federico Trillo qui encapçala la candidatura a les llistes del Congrès per alacant sols perquè aixina u i altre podran estar a Madrid decidint polítiqes que moltes voltes no beneficiaran a les comarques que els hagen pogut votar.
No ès una cosa de saber si tè o no origen valencià sinò el fet de coneixer quina ès la realitat de la gent que en molts casos no ès d'origen valenciana però que viu i treballa acì.
A diferéncia d'això la coalició Bloc-Iniciativa-Verds sí tè candidats tan al Congrès com pel Senat els qals estan molt lligats a la realitat de les circunscripcions que representeni coneixen moltíssim mès la realitat del nostre país en matéria d'educació, sanitat, agricultura, la industria del calçat, del taulell i del joguet entre daltres, etc. Gent que no tindrà problemes de conciéncia alhora de defensar els nostres interesos i la visió que tenim en quant les polítiques que afecten al conjunt de l'Estat i quin model d'Estat volem; perquè:
1 Sòn coneixedors d'esta realitat.
2 no tindrem cap força per damunt que ens faça votar en contra per tal de beneficiar a d'altres i de no crear conflictes interns entre els membres d'una comunittat i l'altra com ha passat amb l'assumpte del transbasament on el PP ha hagut de fer un discurs ambigu per no ferir ni als membres del País Valencià ni als d'Aragó.
com molt bè ressa la campanya del Bloc Jove, mès que un vot útil, potser t'hauries de decidir en fer un bot útil. Sent partícep del bipartidisme no farà mès que fer crèixer eixa bipolaritat.
Convide a totes i tots aquells qui encara creguen amb el vot útil tot i declarar-se sobiranistes a la reflexió.
Per últim recordar-vos als onders que este dilluns a les 9 de la nit tindrà lloc l'acte de campanya de la coalició Bloc-IPV-Verds on estaran Alfred remolar: regidor a Betxí i número 1 al Congrès per la circumscripció de Castelló, Gràcia Molés: regidora a Vila-real i Vicent Martí: tinent d'alcalde de l'áreea de serveis a la ciutadania.
L'acte tindrà lloc a la sala coneguda com la casola que es troba a la Casa de la Cultura.
Si teniu dubtes de com arribàr consulteu a la web de l'Ajuntament:

No comments:

Post a Comment