Tuesday, March 1, 2016

Post eleccions

El títol d'esta entrada no ès cap titular ni tampoc crida massa l'atenció com tampoc ho farà esta entrada molt probablement. No savia si escriure ja desprès d'estos dies i d'haver-me llegit alguns blogs on reflectixen la visió que alguns tenim en vers estos resultats; no obstant ho intentarè:
El xunami bipartidista ha arraçat no nomès al nostre país sinò al llarg de l'Estat, deixant sense representació a CHa, i EA. al mateix temps tambè ha fet que ahores d'ara sols hi hagen quatre grups parlamentaris propis i un mixt, fent per tant que poc a poc les Corts es vagen convertint en bicolors la qual cosa no benefeciaria per res la pluralitat política de l'Estat.
Pel que fa al nostre país i mès en concret a la força valencianista majoritària dins de la minoria com ès el Bloc, apuntar la pérdua de 10000 vots tot i anar coaligats amb els escindits (almenys alguns dels membres) d'EUPVVV, on destacava Isaura Navarro anant com número 1 per la circumscripció de valència.
Cal que a partir d'ara el Bloc faça un análisi profund de la situació i aposte perqué no, per un tercer espai valencianista i progressista que tants bons resultats donà ara fa uns cinc anys.
Al ser un análisi tan breu per no repetir-me als demès, aquells lectors que no heu llegit encara els blogs d'altres companys, us recomane que ho feu.
Tandebò d'acì quatre anys pugam dir que estem presents tambè a les Corts espanyoles per defensar els nostres interesos en clau valenciana.

No comments:

Post a Comment