Wednesday, June 8, 2016

Recordant-e

Hi han determinades époques de l'any que no m'agraden massa i el mateix amb les dates. Precissament ès això del que vull parlar tant a esta entrada com a la propera:
Sovint quan estic estudiant o treballant assumptes els quals sé que t'agradaria si mès no parlar-ne i treballar-los ès quan mès et trobe a faltarr; tindríem les nostres divergéncies en molts aspectes no nomès de caire idiológic tot i que igual no estaríem tan llunyants, sinò inclús en la concepció de l'Estat i d'alguns altres aspectes de la societat en general. Disortadament sols puc recòrrer a la memória evocant records tant de la persona política i treballadora com mai i de forma incansable, com de la persona propera i familiar la qual precissament si per alguna cosa et caracteritzaves era per l'estima als teus.
mai podrè dir-te tot el que sent ni tot el que et trobe a faltar tant a nivell personal com polític ja que altres persones i tu encara que siga per coses que recorde vagament i que m'hagen pogut contar, heu estat i sou els meus mestres.
Esta volta he cregut oportú omenatjar -te i omenatjar les teues besants que mès he conegut.
Malgrat estar allà dalt en companyia d'altra bona gent, et seguirè recordant.

No comments:

Post a Comment